Din evenemangsplanerare skapar ett anpassat förslag för ditt evenemang som passar dina budgetkrav och individuella preferenser och hanterar din catering  från det första planeringsstadiet till slutfakturering. Varje klient är vanligtvis involverad i vår planeringsprocess.

Alla aspekter av din företagsfest kommer att beaktas för att säkerställa maximal framgång och tillfredsställelse. En lämplig säsongsmeny, matpresentationer, dryckval, porslin, blommor, belysning, rekvisita, etc.

Dekortjänster kan omfatta många speciella inslag och extrafunktioner som du kanske vill uppnå din vision och arrangera en verkligt fantastisk tillställning!

Pourbon tillhandahåller catering i Göteborg för en mängd olika företag och evenemang men även över hela Sverige.

Dom är dedikerade till sin spetskompetens inom matkvalitet, beredning, presentation och kända tillgodoser både små och stora företag. Oavsett om du planerar en buffé, sittande middag, cocktailparty, insamlingsmöjligheter eller annat speciellt evenemang kan deras team av kockar och evenemangsplanerare erbjuda dig innovativ mat som är anpassad till din smak och perfekt för det valda temat för din företagsfest.