De flesta företagens cateringmenyer har ett brett utbud av matalternativ för varje smak och tillfälle inklusive kakor, lätta snittar, sallader och varma rätter. Alla företag har menyer lämpliga för veganer. Det finns också många alternativ för människor som behöver glutenfri mat också.

Varje cateringbuffé och varje tallrik måste se ut och smaka som ett konstverk och blanda kreativ presentation med premiumingredienser.

CATERING FÖR BARNKALAS
Som föräldrar förstår vi den planeringspanik som uppstår när det gäller ett barns fest. Varför inte låta en cateringfirma ta bort stressen lite genom att tillhandahålla mat?

Det finns ett urval av kit att välja mellan när du beställer och sortimentet uppdateras regelbundet.

Matalternativen för barns fest cateringtjänst hämtas från vår vanliga meny samt våra bästsäljare i vårt studentkafé .. med några justeringar för att göra dem mer festvänliga! För information om allergiinformation, se menyn nedan. Tveka inte att kontakta om du har ytterligare frågor angående allergier eller vilka  ingredienser som används.

CATERING & KALAS
Pourbon Catering i Göteborg ger en upplevelse av äkta kulinarisk mat och perfekt service för minnesvärda tillfällen. Fullservice från planering till dekor och bemanning. Från födelsedagsfester till företagsevenemang är Pourbon Catering redo att göra din nästa evenemang spektakulärt med anpassningsbara menyer  och erfaren personal.

De tycker om att samarbeta med sina kunder för att för att se till att det körs hanteras felfritt. Deras mål är ditt och de ser fram emot att leverera en minnesvärd upplevelse under hela processen och resultatet för dina gäster.